Planiram uplatiti prvi depozit i želim provjeriti koji su trenutno stvarni uvjeti bonusa dobrodošlice. Na stranici se spominje paket od 500%, ali zanima me dodjeljuje li se on automatski odmah nakon uplate ili je potrebno unijeti neki posebni promo kod u profilu? Ne želim pogriješiti i propustiti ovako dobru ponudu zbog nepažnje. Tko je već aktivirao bonus, molim vas pojasnite mi mehaniku!
I još jedno pitanje: u paketu obećavaju čak 275 besplatnih vrtnji. Zanima me u kojim se točno igrama one dodjeljuju? Radi li se o konkretnim slotovima vrhunskih pružatelja usluga ili se može birati gdje ih iskoristiti? Bio bih zahvalan ako netko može napisati nazive igara, jer u pravilima nisam odmah pronašao cijeli popis.
I još jedno pitanje: u paketu obećavaju čak 275 besplatnih vrtnji. Zanima me u kojim se točno igrama one dodjeljuju? Radi li se o konkretnim slotovima vrhunskih pružatelja usluga ili se može birati gdje ih iskoristiti? Bio bih zahvalan ako netko može napisati nazive igara, jer u pravilima nisam odmah pronašao cijeli popis.